Ansiktsbehandlinger

Anti-rynke  75 min

denne behandlingen inneholder en naturlig ansiktskrem med fruktsyrer og en ansiktsmaske med en regenerativ og anti-rynke handling.Så gjør vi en 15 min avslappende ansiktsmassasje.Til slutt bruker vi en nærende krem.

Detox behandling  90 min

Gi huden din en Detox-behandling som renser huden i dybden, har en anti-aldringseffekt, reduserer aldersflekker, øker oksygentilførselen til huden, gir fuktighet og reduserer skader fra frie radikaler. Passer for alle hudtyper. Behandlinger foregår i fem steg , tar 90 min og innholder 15 min. ansikts massasje

Marine collagen behandling  90 min

Kollagen er et fiberdannende protein i huden som girstyrke og elastisitet.

 • Fra fylte 25 avtar hudens kollagenproduksjon. Dette reduserer også hudens fasthet og fine linjer og rynker
vises.
• Den nye Marine Collagen Contouring Treatment fra Janssen Cosmetics hjelper huden med å øke sitt naturlige kollageninnhold. Resultatet er en fyldigere hud,
som også er jevnere, glattere og silkemyk.. Behandlingen  innholder 15 min. ansikt massasje

Diamantsliping  90 min

Diamond microdermabrasion er en effektiv og smertefri metode der det øverste laget av huden forsiktig slipes med sterile diamantdyser. Døde hudceller og skitt suges med et vakuum og plukkes opp av et engangsfilter. Metoden brukes til en rekke hudproblemer som solskadet hud, arr (f.eks. Etter kviser), pigmentering, linjer og rynker, fet eller uren hud, tørr og glød / matt hud.

Dermaroller  90 min

Dermaroller 0,5 mm er beregnet på hud med fine linjer, arr eller rynker. Nålene beveges på ansiktet og nakken i forskjellige retninger. Etter behandlingen hud er åpen og absorberer serumet og masken på en unik måte. Etter behandlingen begynner huden å regenerere seg, blir elastisk, vital og har mer glans.

Klassisik massasjeterapi – ansikt  45 min

Forberedelse av huden til massasje – fjerning av sminke, Så gjør vi en 20 min avslappende ansiktsmassasje og påfører en vitaminmaske i 20 min. Til slutt bruker vi en nærende krem.

Dyprens   90 min

Dette er grundig dyprens av det øverste hudlaget, fjerning av døde hudceller og rensing av porer. I behandlingen bruker vi spesialprodukter med tilhørende spesialteknikker. Dyprens er fjerning av døde hudceller, komedoner, talg i porer, milier, sorte prikker og kviser/acne. Etter dyprens: ampule og maske 20 min / krem

Pleiende    60 min 

En nærende ansiktsbehandling med 10 min massasje, dampfuktgivende, enzymatisk peeling, vitaminampule og maske. Til slutt bruker vi krem og sminke på klientens forespørsel

Mediss & Spa

Mediss & Spa

Dronningens gate 11A, 8006 Bodø

E post

post@medissogspa.no

Ring oss

92095218