Generell informasjon og råd om coronavirus.

1. Massasje Mediss & Spa skal ikke ta imot kunder som har feber, symptomer på luftveisinfeksjon eller som er omfattet av plikt til karantene eller isolering, jf. §§ 5, 8 og 11.

2.Massasje Mediss & Spa iverksette nødvendige hygienetiltak for å sikre smittevernfaglig forsvarlig.

3. Vi vaske eller desinfisere hendene før og etter hver kundekontakt.

4. Vi har mulighet for å vaske eller desinfisere hendene være tilgjengelig for kunder når de kommer og forlater virksomheten.

5. Vi har Engangs papirhåndklær ved håndvask være tilgjengelig for både ansatte og kunder.

6. Lokaler, toaletter, vaskeservanter og lignende rengjøres minst en gang daglig. Tidspunktene for gjennomført rengjøring er dokumenteres.

7. Dørhåndtak, trappegelendre, bankterminal, kasseapparat og andre gjenstander eller kontaktflater som hyppig berøres, rengjøres hyppig og flere ganger daglig.

8. Utstyr som er brukt (sakser, kammer, børster eller lignende), armlener, behandlingsbenk, servant for hårvask, skillevegg og lignende rengjøres mellom hver kunde, i tråd med krav som følger av forskrift 6. mai 1998 nr. 581 om hygienekrav for frisør-, hudpleie-, tatoverings- og hulltakingsvirksomhet mv.. §

9. Håndklær, kapper og andre tekstiler som er i kontakt med kundene, byttes mellom hver kunde. Tekstilene før eventuell gjenbruk vaskes på så høy temperatur som de tåler.

10. Servering av mat eller drikke, inkludert te eller kaffe, ikke inngå som et tilbud til kundene.

11. Massasje Mediss & Spa ikke ha ukeblader, aviser mv. tilgjengelig i venteområder eller i lokalene for øvrig.

12. Kunder få tilbud om håndvask / desinfisering ved ankomst og etter behandling.

I Massasje Mediss & Spa det kunne holdes minst en meters avstand mellom kundene.
Massasje Mediss & Spa skal til bruket ved eventuell smitteoppsporing, ha oversikt over hvilke kunder som har mottatt tjenester to uker tilbake i tid, hvor kunden mottok tjenester og hvilke ansatte som har ytt tjenester til hver kunde. Virksomheten informere kundene om dette.
Ved timebestilling kundene få informasjon om tiltak for å begrense smitte og om hvilke betingelser som gjelder for å få tjenesten, inkludert at personer med feber eller symptomer på luftveisinfeksjon ikke kan motta tjenester.